Friday, November 19, 2010

2019, runtuhnya sebelah menara KLCC

november 2009
lokasi : mexico-city


"Ace laporkan perkembangan terbaru "

" tuan, malaysia sekarang melalui perubahan drastik dalam sektor ekonomi, macam-macam pelan pembangunan, projek sana-sini".

" apa yang diaorang kejar-kejarkan dengan pembangunan tak tentu hala tu?"

" mengikut perangkaan, penilaian antarabangsa, malaysia tak akan dilihat negara maju tahun 2020, dan sebab itu diaorang sibuk merangka pelbagai pelan bagi menjayakan misi negara maju 2020"

" sosial dan pendidikan malaysia macam mana? "

" seperti yang kita ramalkan, kadar masalah sosial makin meningkat, nilai moral masyarakat makin menurun, dan pendidikan masih ditahap yang menyedihkan".

" macam mana dengan sistem pertahanan? "


" sistem pertahanan malaysia memang susah ditembusi, sebab tentera tidak dipolitikan oleh mana-mana pihak, kita boleh menang hanya dengan penggunaan alat yang lagi maju sahaja, dari segi semangat juang tentera, jangan dipertikaian, diaorang memang setia, taat, patuh pada negara"


" ok, Ace, disebabkan malaysia masih tidak sedar akan arah tuju, yang hanya pentingkan pembangunan realistik sahaja, kita akan rangka pelan memalukan malaysia penghujung tahun 2019, sasaran lain tidak bukan adalah KLCC, tidak guna kita musnahkan putrajaya ataupun mana-mana tempat lain, yang akan menjadi tontonan dunia runtuhnya KLCC, simbol utama malaysia ke mata dunia, dan ingat ini adalah misi pertama, dan banyak misi lagi selepas nie"

" baik tuan "

" dan lagi satu Ace, hati-hati dengan kerja yang kamu lakukan sekarang, kita akan bertindak perlahan-lahan. ":: Ace adalah setiausaha kanan salah sorang menteri kabinet malaysia, tidak diketahui asal usul, hanya diketahui dia adalah warganegara tempatan. dan lagi jitu dikatakan Ace merupakan salah sorang daripada 33 spy yang dihantar masuk ke malaysia sejak malaya menuntut kemerdekaan 1957.8 comments:

kakchik@ella said...

Pandang ke hadapan dik. Congrats!!

aNn fArhaNaH said...

whoah! amek strategy of defence?

Db Cooper said...

kakchick : pandang kiri kanan jgak skali skala

ann farhana : haha, itu rahsia

☆ !€yNtAn B€lL!N€ ♥™ said...

wow!

rizal jabai said...

kalau klcc runtuh..superman dtg tak utk selamatkn kita??huhu

Db Cooper said...

rizal : superman time 2 dah nazak uzur dah bro

tia said...

wowww ?
kewll!

~~ aksara ~~ said...

nice one..
hehe :p