Monday, December 20, 2010

paranormal

beberapa hari nie, gua jalani aktivitu paranormal, yang mana gua belum pernah cuba aktiviti nie sebelumnya, ternyata gua enjoy dengan aktiviti macam nie.

pertamanya, dalam seumo idup gua, gua lepaskan tembakan peluru hidup dari senapang patah harta pusaka datuk gua, senapang nie dia punya power gua cakap, x payah susah-susah aim, senang-senang je gua dapat tembak ayam hutan yang tengah terbang, 1 shoot 1 kill, prinsip sniper sejati. mungkin lepas nie, gua nak turun ke hutan cari jejak pelanduk. dia punya ketagih menembak nie melebihi ketagih main fesbuk. tangan dah gian nak menembak.

kedua, dalam seumo idup gua, pertama kali gua naikan toman seberat 3 kilo, mungkin pada mat-mat joran, 3 kilo apa la sangat, tapi penangan toman 3 kilo nie buat gua x tido satu malam. mana tak nya, kepala toman tue je da sebesar tin milo. mau x ketar lutut gua dibuatnya. lepas nie gua nak try mancing laut dalam pulak..

ketiga, aktiviti yang paling paranormal bagi gua, gua dah siapkan proposal tesis gua, sekaligus menyedarkan yang gua nie belajar lagi....gua congak2.. tesis gua nie kalo dibuat harus 50juta belanja. apa tesis gua? nanti lah gua cerita.. bukan apa, gua malas nak berilmiah dalam blog. bukan style gua.

chow
rest in peace

9 comments:

Valossa Vicious said...

Ah, thesis. Damn ko ingatkan aku. Aaargghhh

teddyuna said...

tesis?
wa.. paranormal... seram..

Anonymous said...

mr.hj..toman tuh ape?-puteri senandung

masshie mastura said...

haha xparanormal pn. bley xcmtu?:P

tia said...

3 kilo ? pergh!
teruskan usaha anda! haha!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

xda ke pic ikan toman tu??

teddyuna said...

erk.. pncing toman pun kira paranormal ke?

Db Cooper said...

valossa : lu bukan da abis blaja ke

teddyuna : superb paranormal

masshie : pon boleh........

tia : lpas nie laut dalam plak

gadis banda kampong : xbawak kamera, tengah2 paya nun cari toman

EB said...

I follow you..
sOrry lau ada kotak teriak tu pn sya x dpt nak teriak sbb kat ofc ni da kena block da.. huuu...
Tp da balik rumah baru blh teriak2.. hahaha..
Salam pkenalan..